Categories
Autori blogi

Autor: Lainestage sammuke lähemale meistriteadvusele.

Lainestage sammuke lähemale meistriteadvusele.

Iga inimene teeb ise valiku olla juhendav või käsundav. Olla suunav ja toetav või rändav ja pessimistlik.

Oma lähikese elu jooksul olen põigelnud viimaseid aastaid lähiskonnast eemale, otsimaks iseennast, nii, nagu otsinud paljud. Olen ka leidnud oma tõelise mina, mida avada on raske, eriti selles lähiskonnas, kus olen endast jätnud kuvandi, kus on jäetud teiste poolt kuvand minust. Selline muster või imago on raske seljast visata, sest pahatihti võetakse seda kui solvanguna ja öeldakse, et miks sa käitud nii, see ei ole sina.

Mille taga seisneb sinu muutuste seisak?

Alustame kõige lihtsamast, võrreldes erinevate sadade artiklitega mida lugenud oled, tahan ma siin soovitada ähte, muutke enda mõtted paremaks, sisendades neisse positiivsemat vormi.

Sisendage soovi ja tahtmist teha head, mitte ärge niisama tehke ja oodake selle eest midagi vastu.

Kas jääda ootama kuniks sa oled 90 aastane, ilma lasteta ja vanemateta, ilma sugulasteta ja siis võtta vastu oma enda otsuseid vabas vormis, nii et keegi sind mõjutama ei hakkaks? Keegi sind halvustama ei hakkaks läbi libedamanipulatsiooni, et soovitakse ju aidata?

Ma leian, et õigem on pigem lasta siirdehing kehasse uusi otsuseid tegema, kui ise enam ei oska.

Tähtis on leida kohalolek, sinu kohalolu. Sa tead, et ta on sinu lähedal, kui tunned selja tagant algavat kohalolu, külmavärinaid või kroontšakra avanemist, kõditunnet ja teadmist millegi osas, vastuste saamist.

Vot see on parim tunne maailmas, mida ma olen õnneliku inimesena suutnud väga-väga palju kordi saavutada ja igal korral kui ma saavutan “mina-olen-siin” kohaloleku tunde ja tähenduse, olen suutnud midagi ka luua.

Tehke valikud, ja headeks inimesteks saate siis, kui püüate SISENDADA endale, et teete häid otsuseid. Püüdke sisendada sügavuti enda meeltesse soovi teha head, tundke sellest rõõmu, see on maailma parim asi.

Muutke kasvõi täna kellegi elu, kasvõi kirjutage kellelgi midagi head ja positiivset ning andke lootust.

Mina ei tea kuidas on õige, ma räägin sellest, mida tunnetan, iga sõna ei pruugi olla see, mis ta olema peaks, kuid loodan, et saate minu sõnumist aru.

Olge armastatud! PS! Vahel mina ikka siin oma hullu jutuga üritan maailma muuta, ma ise ka ei tea mille suunas 🙂 Lihtsalt siiralt, head soovides,

Autor.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga