Vaja läheb:

  • 4 kanafileed

Täidis 1:

  • 3/4 tassi tükeldatud rohelisi oliive
  • 1/4 tassi röstitud purustatud mandleid
  • 1,5 spl tükeldatud värsket tilli
  • 1 tl sidrunimahla

Täidis 2:

  • 3/4 tassi riivitud mozzarllat
  • 20 viilu pepperonit (tükeldatud)
  • 1 spl värsket hakitud oreganot
  • 1/4 tassi marinara kastet

Täidis 3:

  • 1 tass kirsstomateid, mis on neljaks lõigatud
  • 1/2  tassi purustatud kitsejuustu
  • 1 spl röstitud männiseemneid
  • 2 spl tükeldatud basiilikut

Valmistamine:

  1. Lõika igasse kanafileesse “tasku”, alustades kõige paksemast äärest.
  2. Taskusse pane oma valitud täidis, jaga täidis võrdselt kõigi kanafileede vahel.
  3. Maitsesta soola ja pipraga.
  4. Aseta enda kõige suurem pann pliidile keskmisele kuumusele ja lisa see järel 1 spl õli. Aseta kana pannile, prae mõlemalt poolt kuskil 6-7 minutit. Kontrolli kas kõige paksem koht on läbiküpsenud. Kui kana on valmis, alusta nautimist!

 
Allikas

Prindi artikkel